Введення в експлуатацію напівнавісного оборотного плуга LEMKEN Diamant 16 7+1

Щороку на полях Європи, й зокрема України, з’являється все більше важких високопотужних тракторів, які мають великі габаритні розміри, широкий гусеничний чи колісний рушій або взагалі здвоєні шини. Саме для таких машин компанія Lemken спроектувала плуг Diamant 16 у виконанні Onland («по полю»).
В господарстві Одеськох області співробітники компанії Інтертехінвест успішно ввели в експлуатацію плуг LEMKEN Diamant 16 7+1.  Також представники компанії продемонстрували роботу плуга безпосередньо в полі. Демонстрація відбулась на полі з великою кількістю рослинної маси де плуг показав чудові результати. Глибина оранки склала 27 см. Плуг агрегатувався з трактором CLAAS AXION 950 потужністю 405 к.с. 
Родзинкою плуга Lemken Diamant 16 є корпуси які забезпечують смуговий відвал.Таке конструктивне рішення забезпечує більш інтенсивне перемішування грунту та якісне насичення киснем на всю глибину оранки. Встановлені передплужники дозволяють більш якісно перегорнути верхній горизонт грунту, особливо при наявності на ньому великої кількості рослинної маси. Можливість якісного загортання великої кількості рослинних решток також є досить важливим для господарства. 
Під час показу плуг Lemken Diamant 16 демонстрував легкість в управлінні та налаштуваннях. Глибина обробітку регулюється за допомогою гідроциліндру а завдяки системі Onland трактор завджи йде “по-землі”, що позитивно впливає на якість процесу оранки. 
Плуг LEMKEN Diamant 16 7+1 L100 з системою Onland відкрив господарству нові можливості для ефективної обробки ґрунту та забезпечить високу продуктивність та економію ресурсів.