AXION 950/920

Величезна тягова потужність тракторів серії AXION 950/920 поєднується з неповторною зручністю керування і дозволяє розкрити його неймовірний потенціал.
Axion950
Головна | CLAAS | Трактори | AXION 950/920

Ваші переваги

    • 400 к.с. – Ні більше, ні менше. Доступні будь-якої миті 
    • Самонесуча конструкція для максимальної стійкості
    • Довга колісна база та оптимальний розподіл ваги 
    • Комфортна кабіна з амортизацією  
    • Важіль управління CMOTION із абсолютно новою концепцією управління 
    • TELEMATICS
1. Двигун FPT з максимальною потужністю до 423 к.с.
2. Безступінчаста коробка CMATIC ZF TMG 45
3. 50 або 40 км/год на знижених оборотах двигуна
4. Задні колеса: діаметр до 2,15 м
5. Загальна довжина всього 5,60 м
6. Вал відбору потужності 540 ECO + 1000 об/хв, (1000 ECO + 1000 об/хв – опція)
7. До 8 секцій розподільника, вільне розміщення гідровиходів
8. Передній міст PROACTIV
9. Повністю інтегрована передня навіска вантажопідйомністю до 6,5 т з зовнішнім керуванням
10. Механічна 4-точкова підвіска кабіни
11. Світлодіодне робоче освітлення
12. Система паралельного водіння GPS PILOT
AXION 950 940 930 920
Макс. потужність (ECE R 120)
кВт/к. с.
311/423
293/398
267/363
242/329
Макс. крутний момент (Нм)
1760
1708
1630
1550

Карданний вал із відповідною частотою обертання двигуна.

Щоб увімкнути задній ВВП, а потім активувати пам’ять обертів двигуна, достатньо натиснути кнопку на задньому крилі. У CEBIS можна заздалегідь зручно встановити частоту обертання двигуна для навісного обладнання. Це рекомендовано для всіх застосувань, у яких ви регулярно використовуєте зовнішній перемикач ВВП. Ви економите час, працюєте комфортніше та безпечніше.

Потужна гідравліка. Проста комутація.

Усі гідравлічні муфти в задній частині моделей AXION оснащені важелями розблокування.Це означає, що його можна з’єднувати та від’єднувати навіть під тиском. Кольорові позначки на вході та виході спрощують правильне прикріплення знарядь. Лінії витоку масла збирають масло з муфт під час комутації. Продуктивність гідросистеми до 220 л/хв.

Двигун. Більше потужності та крутного моменту.

CPS – CLAAS POWER SYSTEMS. Забезпечує бездоганні результати.

Розробка машин CLAAS полягає у постійному прагненні до збільшення ККД, підвищення надійності та економічної ефективності. Під назвою CLAAS POWER SYSTEMS (CPS) фірма CLAAS об’єднала в собі найкращі компоненти у межах єдиної системи. Ця система забезпечує максимальну потужність за потребою, ідеально узгоджує роботу компонентів між собою, оснащена технологіями для економії палива, що значно економить Ваші кошти.
Завдяки типовим для CLAAS характеристикам двигуна повний крутний момент доступний у широкому діапазоні швидкості обертання двигуна. Це забезпечує продуктивність саме тоді, коли це необхідно. Така робота значно економить пальне!

6-циліндровий двигун FTP Cursor-9.

AXION 900 був розроблений як для польових, так і для транспортних робіт. Двигун трактора розвиває повну потужність для всього спектру завдань. Важка робота на низьких швидкостях тепер не проблема. Більша потужність на нижчих обертах та автоматичне регулювання обертів двигуна знижують експлуатаційні витрати. Двигун володіє вищою продуктивністю у поєднанні з меншим споживанням палива – з цією метою інженери CLAAS розвинули інноваційну низькошвидкісну концепцію КПП CMATIC. Більший комфорт і довший час роботи на одному баці!  Інші переваги:
  • Відповідність нормам викидів – Stage IIIa
  • Оберти холостого режиму (об/хв) – 650
  • Крутний момент (Нм) – 1550…1760
  • Макс. потужність при (об/хв) – 1800
  • Турбокомпресор – VGT
  • Турбіна зі змінною геометрією
  • Електромагнітна муфта привода вентилятора Vistronic
  • Система холодного запуску двигуна до -30° C
  • Великий фільтр попереднього очищення дизпалива з обігрівом

Надійна опора. Для тракторів такої потужності - обов'язкова умова.

CLAAS використав увесь свій досвід в області розробки як стандартних так і потужних тракторів XERION потужністю до 500 к.с. і створив абсолютно нове рішення для AXION 900 – для тривалої експлуатації у важких умовах. Двигун встановлено в міцну рамну конструкцію з інтегрованим картером двигуна. Ця конструкція ідеально приймає на себе навантаження від передньої навіски та переднього мосту. На практиці це означає наступне: 
  • Збільшений кут повороту передніх коліс для максимальної маневренності 
  • Оптимальний доступ до моторного відсіку та усим точкам технічного обслуговування
  • Великий кліренс завдяки інтеграції карданного валу в рамну конструкцію 
  • Надійна прокладка усіх ліній в рамній конструкції

CLAAS CMATIC. Завжди правильна передача.

CMATIC — це назва безступеневої трансмісії, яка використовується в тракторах CLAAS. У серії AXION 900 трансмісія ZF TMG 45 забезпечує ефективну передачу потужності двигуна. У цій безступінчатій коробці передач є чотири механічні діапазони які автоматично вибираються багатодисковими муфтами. Немає необхідності перемикатися між діапазонами вручну. ZF TMG 45 має більш високі конструктивні характеристики і здатна передавати на 7% більше крутного моменту і на 10% більше потужності, ніж попередня серія. 
З трансмісією CMATIC можна попередньо вибрати три діапазони швидкості в обох напрямках руху. Активний діапазон відображається в CEBIS  і може бути змінений під час руху трактора за допомогою двох кнопок. Чим нижче максимальне задане значення діапазону, тим точніше можна контролювати швидкість руху.

Швидкість круїз-контролю можна зберегти для всіх діапазонів під час руху трактора, натиснувши кнопку. Швидкість круїз-контролю також можна попередньо встановити на терміналі CEBIS.

CMATIC дозволяє водіям створювати власні профілі відповідно до виконуваної роботи. Інтелектуальна технологія трансмісії CMATIC дозволяє використовувати всю потужність вашого AXION економічно та продуктивно – з максимальним комфортом для оператора.

 

Пердній міст PROACTIV - збалансована стабільність.

Підвіска переднього мосту PROACTIV забезпечує повний автоматичний контроль. Підвіска автоматично залишається в середньому положенні, після адаптації до стану навантаження трактора. Зміни навантаження, спричинені гальмуванням і поворотами, також компенсуються. Паралелограмна підвіска осі та хід пружини 90 мм гарантують кращу керованість. Завдяки стабільній та сбалансованій конструкції можливе додаткове обладнання здвоєними шинами.

Кабіна + комфорт.

Ергономіка та комфорт для найкращих умов роботи.

  • Поворотне комфортне сидіння водія Grammer MSG97A/741 доступне з сучасною нековзкою тканиною або елегантною легкою в догляді шкіряною оббивкою та двоступеневим підігрівом.
  • Міцне кермо забезпечує надійне захоплення та забезпечує хороший огляд панелі приладів у будь-якому положенні.
  • Завдяки численним деталям AXION пропонує найкраще робоче середовище для довгих робочих днів. Водій завжди знайде місце для свого мобільного телефону або документів. Під сидінням оператора також є охолоджуюча камера, у якій можна розмістити дві 1,5-літрові пляшки та закуски. Ідеальний варіант для обідньої перерви.
  • Всі моделі AXION 900 в серійній комплектації обладнані кондиціонером. Компоненти кондиціонера вбудовані в підлогу кабіни, що має подвійну ізоляцію. Дане положення робить можливим оптимальний розподіл потоків повітря в кабіні і значно знижує рівень шуму кондиціонера. Крім ручного управління є також повноцінний клімат-контроль.
  • Відділення для документів і знімне відділення знаходяться в лівій консолі.
  • Роз’єми живлення і ISOBUS для додаткових терміналів перебувають під правою консоллю.

Чотирьохстоякова концепція.

З AXION 900 CLAAS представляє абсолютно нове покоління кабін. Чотирьохстоякова кабіна пропонує істотні переваги:
  • Вільний огляд всієї робочої ширини навісних знарядь
  • Великий обсяг кабіни для забезпечення достатнього вільного місця
  • Суцільне лобове скло
Спеціальне розташування задніх стійок кабіни забезпечує водієві оптимальний огляд знаряддя та навісного обладнання. Крім того, опукле заднє скло дозволяє побачити точки з’єднання на задній частині кузова і, таким чином, точно і безпечно виконувати навіску агрегатів.

Обладнання CEBIS.

Монітор CEBIS та елементи керування інтегровані у підлокітник. Рука водія вільно лежить на підлокітнику та здійснює налаштування в CEBIS, завдяки чому немає необхідності підрулювання. Таким чином, всі функції можуть бути точно налаштовані під час роботи.
Монітор системи CEBIS остащено  дванадцяти дюймовим екраном в хромованій рамці з функцією Touch Screen. Він  використовує зрозумілі символи та кольорові позначки щоб надати чітку картину налаштувань і робочих станів. Завдяки структурі меню CEBIS і сенсорному екрану всі налаштування можна ввести лише за кілька кроків. Особливо привабливою є функція прямого доступу з силуетом машини. Просто торкніться відповідної області, щоб перейти безпосередньо до потрібного діалогового вікна.
 
 

0 вібрацій.

Повна амортизація в чотирьох точках.
Завдяки чотирьом точкам амортизації кабіна повністю ізольована від ходової частини.
Таким чином, водій зовсім не відчуває удари і коливання. Комбіновані пружини і амортизатори
мають довгий хід і працюють надефективно завдяки точному налаштуванню. При цьому вся система
амортизації не вимагає технічного догляду.
Важке обладнання в передньому і задньому навісному обладнанні створює навантаження як на трактор, так і на водія. Для компенсації пікових навантажень під час транспортування та коли навісне обладнання підняте на смузі повороту, як передня, так і задня навіска обладнані гасінням коливань.
 

Системи допомоги водію.

ISOBUS. Ще більше контролю.

Спереду та ззаду трактора є роз’єм для підключення сумісного навісного обладнання з підтримкою ISOBUS. У кабіні підключення до терміналу з підтримкою ISOBUS може бути встановлене через додаткове з’єднання. Відповідне навісне обладнання керується за допомогою спеціального терміналу.
Ви також можете перемістити термінал з трактора або самохідного комбайна на іншу машину в залежності від сезону або сфери застосування. Обладнайте свій AXION на заводі або як додаткову опцію саме так, як вам потрібно.

Термінал CEMIS 1200. Працюйте з точністю до сантиметра.

У сільському господарстві автоматизовані процеси — частина повсякденного життя. Компанія CLAAS за допомогою наших цифрових продуктів і рішень прагне створити для вас оптимальні умови роботи. З GPS PILOT CEMIS 1200 ви можете займатися точним землеробством цілий рік, економічно і легко. CEMIS 1200 допоможе вам в обробці ґрунту, посіві, догляді та збиранні врожаю.
  • 12-дюймовий сенсорний екран
  • ISOBUS UT, включно з функцією AUX-N
  • Task-Controller basic (TC-BAS), обмін даними через карту пам’яті USB або Online Task Management (онлайн-менеджер завдань)
  • Ручне керування системою допомоги паралельного ведення GPS COPILOT
  • Розширення функцій із розблокуванням за допомогою ліцензійного коду (TC-GEO, TC-SC, VRA)

Приймачі сигналу.

В стандартній комплектації трактори AXION 900 оснащено приймачами SAT 900 GNSS — SATCOR 15. Комплект поставки:
  • Приймач SAT 900 GNSS (GPS, GLONASS, BEIDOU, GALILEO)
  • Ліцензія на експлуатацію SATCOR 15 by Trimble RTX на 5 років
Набір функцій SATCOR 15 by Trimble RTX:
  • Супутниковий коригуючий сигнал
  • Точність +/- 15 см (точність руху з колії в колію)
  • Час ініціалізації<5 хвилин
За бажанням можна отримати доступ до більш точних сигналів, наприклад SATCOR 3 (точність +- 3см) або RTK NET ( точність +- 2-3 см). Детальнішу інформацію про таку можливість та вартість послуги дізнавайтесь у менеджера.

Зворотній зв'язок

ІНТЕРТЕХІНВЕСТ – офіційний представник CLAAS в Україні на території Кіровоградської, Вінницької та Одеської областей.
Консультації, замовлення та сервісну підтримку Ви можете отримати зателефонувавши за номером: 0 800 408 888.
Також Ви можете скористатись короткою формою, ми зв’яжемось з Вами.
Claas Axion 900