Демопоказ трактора CLAAS AXION 950 в Одеській області

Поділитися:
Компанія ІНТЕРТЕХІНВЕСТ, що є офіційним дилером CLAAS на території Кіровоградської, Вінницької та Одеської областей, разом із CLAAS Україна огранізували демонстраційний показ трактору AXION 950 на полях Одеської області.
CLAAS AXION 950 є найпопулярнішим трактором серед українських аграріїв. Потужний та універсальний з його допомогою можна виконувати різноманітні завдання та досягати високих результатів. 
Трактор має велику потужність 410 кінських сил, що дозволяє ефективно працювати на полях. Оснащений 6-циліндровим дизельним двигуном Cursor-9 виробництва  FPT Industrial із робочим об’ємом 8,7 л та системою примусового нагнітання повітря у циліндри. Двигун обладнаний надсучасною 4-клапанною технологією, впорскуванням Common-Rail,  системою проміжного охолодження повітря, яке нагнітається у  циліндри, та турбонагнітачем із перепускною заслінкою.
Присутні на демонстраційному показі мали нагоду побачити роботу трактора із напівпричіпною дисковою бороною шириною захвату 6,8 м. Цей тандем показав продуктивність 8,8 га/год при середній робочій швидкості 16 км/год працюючи на глибину 6 см.
Окрім вражаючої продуктивності, AXION 950 також продемонстрував надзвичайну паливну ефективність, споживаючи всього 6,03 літри палива на гектар. У результаті демонстраційного показу трактора AXION 950 було продемонстровано його надзвичайні характеристики та переваги. Висока потужність, комфортна кабіна, економічне споживання палива і вражаюча продуктивність роботи разом із дисковою бороною. AXION 950 ідеальним вибором для сільськогосподарських господарств, які прагнуть досягти найкращих результатів.