ІНТЕРТЕХІНВЕСТ показав одразу дві новинки на дні поля Агро Вінниця 2023

Поділитися:
20-21 вересня на території Вінницької громади, відбулась найяскравіша аграрна подія осені – день поля Агро Вінниця 2023. 150 представників українських та світових брендів презентували сучасну сільськогосподарську техніку.
AGRO 2023
Відкривав виставку міський голова Вінниці, Сергій Моргунов. Він відзначив важливість розвитку агропромислового комплексу Вінниччини, який є одним із найсильніших у всій Україні. Він також зазначив, що це вже другий подібний захід, який відбувся в місті протягом останніх кількох років.
“Зараз на такий захід виник запит – всі виклики, які стосуються аграріїв країни, спонукали організаторів влаштувати цю виставку. Всі можливі очікування вона перевершила. Якщо спершу думали, що учасників буде обмаль, то сьогодні ми маємо їх близько 150! Ми розуміємо, що аграріям необхідно спілкуватися, обмінюватися досвідом та різними практиками. Агровиставка стала майданчиком, який дасть додатковий поштовх для реалізації тактичних та стратегічних планів аграрного бізнесу країни”,– сказав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.
АGRO 2023
Міський голова Вінниці Сергій Моргунов
ІНТЕРТЕХІНВЕСТ на своєму стенді показав одразу дві новинки які українські аграрії побачили вперше – трактор CLAAS AXION 960 TERRA TRAC та швидкісну сівалку CHRONO 812 від MASCHIO GASPARDO.
У 2023 CLAAS розширив модельний ряд тракторів 900ї серії представивши нову модель напівгусеничного трактора AXION 960 TERRA TRAC яка вже понад 5 років успішно працює на європейському ринку. Новинка оснащена комбінованим рушієм головна перевага якого – максимальна передача крутного моменту на грунт з мінімальною шкодою. Слід зазначити що CLAAS AXION 960 Terra Trac став переможцем конкурсу «Машина року-2018» у номінації високопотужних тракторів High Horsepower Tractor на агровиставці Agritechnica-2017. Машина обладнана 450-сильним двигуном й може розвивати транспортну швидкість до 40 км/год.
Трактор CLAAS AXION 960
Вперше українським аграріям було представлено 12-ти рядну швидкісну сівалку CHRONO 812. Модульна конструкція рами дозволяє значно розширити можливі варіанти комплектацій. Наприклад в залежності від потреб сівалка може бути оснащена системою внесення рідких або гранульованих добрив. За бажанням сівалку можна розширити на два ряди з кожної сторони. Новинка здійснює висів просапних культур на швидкості 15 км/год при цьому мінімально необхідна потужність трактора складає 290 к.с. що є значною перевагою над конкурентами.
Швидкісна сівалка CHRONO 812
Серед інших експонатів на стенді компанії Інтертехінвест глядачам були представлені зернозбиральний комбайн CLAAS LEXION 6700, оборотний напівнавісний плуг LEMKEN DIAMANT 16 5+1, причіпну дискову борону MASCHIO GASPARDO UFO 600.
Дискова борона UFO 600 
Зернозбиральний комбайн CLAAS LEXION 6700
Обототний плуг LEMKEN DIAMANT 16 5+1
Інтертехінвест – міжрегіональна кампанія яка є офіційним дилером світових виробників сільськогосподарської техніки таких як CLAAS (Німеччина), Maschio Gaspardo (Італія), Lemken (Німеччина), Elvorti (Україна). Фахівці компанії завжди запропонують різноманітну техніку для обробітку грунту, посіву, захисту рослин та збору врожаю.
ВАШ УСПІХ-НАША ГОРДІСТЬ!
Олександр Пиріг

oleksandr.pyrih@iti.com.ua