Оновлення перед новим сезоном

Поділитися:
Перед настанням нового сезону представництво компанії CLAAS в Україні випередило очікування аграріїв, запропонувавши вигідні умови придбання найпопулярніших тракторів серій AXION 800 і 900 за акційними цінами. Ці моделі завоювали широку популярність як серед фермерів, так і агрохолдингів, завдяки оптимальному співвідношенню ціни та продуктивності. Вони успішно використовуються для виконання різноманітних сільськогосподарських операцій, забезпечуючи не лише економічну вигоду, а й надійність у роботі.
Особливу увагу пропонуємо звернути на модель AXION 930 з максимальною потужністю двигуна 350 к. с. Цей трактор пропонується за фіксованою ціною та має хорошу комплектацію, що дозволить виконувати будь-які завдання.
Трактор CLAAS AXION 950 в агрегатуванні з плугом LEMKEN DIAMANT 16 7+1 Onland
Трактори серії AXION 900 виділяються своїми вражаючими тяговими характеристиками, що пояснюються їхньою значною власною вагою, яка більша майже на тонну в порівнянні з конкурентами. Разом з вбудованим комплектом баластів, що входять до стандартного обладнання і рівномірним розподілом ваги в пропорції 50 на 50 між передньою та задньою віссю, ці трактори забезпечують ефективніше передавання крутного моменту від двигуна до ґрунту. Трактори оснащені надійними двигунами FPT Cursor 9 об’ємом 8,7 л, які працюють з автоматичною безступеневою трансмісією CMATIC від відомого німецького виробника ZF. Це забезпечує мінімальні втрати потужності, що призводить до високої паливної економічності. Оператор може встановити потрібну швидкість, а система керування трактором автоматично підбирає оптимальне співвідношення обертів і передаткового числа.
Трактори серії 900 також оснащені пневмокомпресорами, системою телеметрії TELEMATICS з 5-річним дозволом на використання, підготовкою під установку навігаційної системи будь-якого виробника або терміналами CEMIS з 12-дюймовим екраном. 
Система підвіски кабіни гарантує додатковий комфорт для оператора, зберігаючи його сили та зменшуючи ступінь втоми під час тривалих робочих змін.
Кабіна трактора CLAAS AXION 930
Високий ступінь автоматизації спрощує роботу оператора. Наприклад, система керування може програмувати операції на розворотах. Початково оператор встановлює послідовність дій для кінця і початку гону, а потім за одне натискання кнопки може змінити швидкість руху, оберти двигуна, підняти робочі органи, вимкнути автопілот, розвернутися, а з іншої кнопки повернути все в робоче положення. До кінця роботи лишається спостерігати за правильним функціонуванням техніки, не втручаючись активно в робочий процес.
Джойстик CMOTION забезпечує зручне та ефективне керування найважливішими функціями трактора. Керування відбувається за допомогою великого, вказівного та середнього пальців, що дозволяє руці залишатися відпочити під час роботи. Наприклад, управління задньою навіскою здійснюється за допомогою 4-позиційної кнопки: опускання, підіймання до встановленої висоти, точне регулювання (повільно або швидко). Джойстик здійснює повне керування рухом трактора (швидкість, реверс, автопілот тощо), а також функціональні клавіші для управління гідравлікою та іншими функціями.
Спеціальна цінова пропозиція на трактор AXION 930 складає 225 000 євро. Кількість доступних одиниць обмежена. Важливо відзначити, що максимальну потужність 350 к.с. двигун трактора видає тільки за необхідності, в інші часи двигун працює у звичайному режимі, з меншою потужністю. Обов’язково враховуйте це при виборі моделі. 
Трактор CLAAS AXION 950 в роботі з прес-підбирачем QUADRANT 3300
Крім того, у лінійці присутні більш потужні моделі AXION 940 і AXION 950. На них також діють акційні ціни, які варіюються в залежності від комплектації.  Деталі щодо цін можна уточнитити у менеджерів ІНТЕРТЕХІНВЕСТ.
Інша вигідна пропозиція стосується тракторів з серії 800, зокрема моделі AXION 850. Це менш потужні  машини, але вони оснащені надійними двигунами DPS (Deere Power Systems). Ці двигуни вже відомі на ринку як економні та надійні, з великим ресурсом та легко ремонтуються.
Для забезпечення високого крутного моменту навіть на низьких обертах використовується регулювання лопатей турбіни в залежності від частоти обертання та навантаження. Це дозволяє уникнути ефекту “турбоями” і покращує загальну ефективність роботи машини.
Трактор CLAAS AXION 850 під час стерньового обробітку з дисковою бороною LEMKEM RUBIN 10 
Всі моделі тракторів AXION 800 комплектуються інноваційною системою CPM (CLAAS POWER MANAGEMENT), яка автоматично збільшує потужність двигуна на до 35 к. с. залежно від потреб у тязі, потужності на ВВП або в гідравлічній системі. Додаткова потужність активується в таких ситуаціях:
  • при використанні коробки передач у групі C або D (з C1 = 6 км/год);
  • при необхідності додаткової гідравлічної потужності;
  • при необхідності додаткової потужності на ВВП.
Трансмісія HEXASHIFT має 24 швидкості, які розподілені на чотири діапазони по шість швидкостей. У режимі роботи на полі, зчеплення використовується лише для перемикання між діапазонами в транспортному режимі зчеплення не застосовується зовсім. Завдяки системі HEXACTIV перемикання передач відбувається повністю автоматично. Додатково доступний ходозменшувач, який забезпечує рух зі швидкістю до 500 м/год. CLAAS також подбав про комфорт оператора, кабіна трактора оснащена чотирьохточковою підвіскою.
Чотирьохточкова підвіска кабіни CLAAS AXION 850
Трактори AXION 850 також доступні за спеціальною акційною ціною. Вартість залежить від комплектації, тому більш детальну інформацію можна отримати у наших менеджерів. Гарантійний термін на всі трактори серій AXION 900 і 800 становить 2 роки або 4000 мотогодин.
ІНТЕРТЕХІНВЕСТ – міжрегіональна кампанія яка є офіційним дилером світових виробників сільськогосподарської техніки таких як CLAAS (Німеччина), Maschio Gaspardo (Італія), Lemken (Німеччина), Elvorti (Україна). Фахівці компанії завжди запропонують різноманітну техніку для обробітку грунту, посіву, захисту рослин та збору врожаю. Консультації, замовлення та сервісна підтримка за телефоном: 0(800)408-888
ВАШ УСПІХ-НАША ГОРДІСТЬ!
Олександр Пиріг

oleksandr.pyrih@iti.com.ua