Чотирироторні валкоутворювачі LINER від CLAAS тепер доступні з функцією Section Control

Liner CLAAS Section Control

Нові можливості для чотирироторних валкоутворювачів CLAAS LINER з 2024 року

Від 2024 року усі моделі CLAAS LINER 4700, 4800 і 4900 у версії BUSINESS будуть оснащені системою Section Control. Ця інновація, дозволяє автоматично підіймати та опускати ротори на поворотних смугах та клиноподібних ділянках поля, значно зменшуючи навантаження на оператора та спрощуючи процес роботи.

Liner CLAASS

Прості кроки до полегшення роботи оператора

Робота з великогабаритними валками часто вимагає високої концентрації, особливо під час підйому та опускання роторів на поворотних смугах та конічних краях поля, все залежить від положення валкоутворювача та трактора. Відтепер, з новою системою Section Control, ця задача стає простішою. Section Control контролює підіймання та опускання роторів як під прямим кутом, так і під прямим кутом до напрямку руху. Це значно спрощує роботу оператора, особливо у складних умовах. Для використання цієї функції на LINER 4700/4800/4900 BUSINESS, а також на системі рульового керування трактора повинен бути активований контролер завдань TC-SC.

Без автоматичної функції Section Control оператору доводилося підіймати й опускати кожен з чотирьох роторів окремо, що вимагало великої уваги та знижувало швидкість роботи. Помилки або неточності в цьому процесі могли негативно вплинути на якість та продуктивність. Система Section Control зменшує складність операцій, дозволяючи навіть менш досвідченим операторам досягати високих результатів та зберігати чистоту поля. Досвідчені оператори також відчують зменшення навантаження та ризику помилок, особливо під час нічних змін.

 

Liner CLAASS

Повна  автоматизація  технологічного ланцюжка

«При ширині захвату 12,70 м, середній довжині поля 250 м та продуктивності 100 га на день, це понад 300 маневрів на поворотній смузі, які тепер можна виконувати автоматично» – зазначає Марко Нейсс, керівник відділу маркетингу продукції GREENLINE CLAAS Saulgau GmbH. «Це значно підвищує комфорт оператора. Використання функції Section Control в поєднанні з системою рульового управління GPS PILOT CEMIS 1200 та плануванням колії CLAAS забезпечує максимальний рівень автоматизації, що полегшує роботу та приносить додаткові переваги на всьому технологічному ланцюжку, аж до кормозбирального комбайна.»

Ця інновація робить роботу з валкоутворювачами CLAAS ще більш ефективною та зручною, впроваджуючи новий рівень автоматизації у сільськогосподарській техніці.

Функцію Section Control можна замовити вже зараз для нових LINER 4700/4800/4900 на сезон збирання врожаю 2024 року. Для наявних машин LINER BUSINESS доступна опція дооснащення.

Щоб отримати актуальні пропозиції та ціни, звертайтесь до наших менеджерів за телефоном гарячої лінії 0 (800) 408 888.

ІНТЕРТЕХІНВЕСТ – офіційний представник CLAAS на території Кіровоградської, Вінницької та Одеської областях.

ВАШ УСПІХ – НАША ГОРДІСТЬ!